Om oss

Som arborister och trädfällare utför vi trädfällning, sektionsfällningar, trädbeskärning, stubbfräsning, ombesörjer för borttransport. Alltifrån stora tomtavverkningar till enstaka träd.

Vi jobbar över hela Stockholm, samtliga kommuner inom Stockholms län.

Vi åtar oss alla trädfällningsjobb och bland våra kunder finns många nöjda villaägare och bostadsrättsföreningar.

Vi är ditt självklara val som trädfällare i Stockholm.

PV Trädfällning & Trädvård AB
Org: 556723-7887

Tel: 08-715 43 43
Mob: 076-942 73 45

Pv trädfällning
Trädfällare i Stockholm

Söker du en professionell trädfällare i Stockholm?

Då har du hittat rätt. Som professionell och erfaren trädfällare kan vi effektivt hjälpa dig med dina träd till ett bra pris. Vi hjälper dig att skapa en härlig utomhusmiljö genom exempelvis trädfällning, stubbfräsning, bortforsling av ris och trädbeskärning.

Trädvårdare, arborist och trädfällare
Det är alla namn på oss som arbetar med att på olika sätt vårda och ta hand om träd. Det kan innefatta uppgifter som exempelvis trädbeskärning, sektionsfällning och trädfällning. För att genomföra arbetet på lämpligt sätt har vi gedigna kunskaper om träds anatomi, biologi, funktion och livsmiljö. Säkerhetstänk och god fysik är en självklar grund för oss som arborister.

Att välja trädfällare i stockholm
Står du inför valet av en trädfällare i Stockholm. Det finns en uppsjö av trädfällare i Stockholms län och vi förstår att valet kanske inte alltid känns lätt. Det är verkligen ett viktigt val att göra. Säkerhetstänk, erfarenhet och kunskap är avgörande för att du ska känna dig trygg med att få arbetet utfört på bästa sätt. Om exempelvis ditt eller grannens hus blir skadat riskerar du både bekymret med förstörd egendom och ekonomiska bekymmer.

Offert från trädfällare

Vi ser fram emot att hjälpa dig med trädfällning. Kontakta oss gärna så diskuterar vi dina önskemål och hittar en passande lösning för dig. Vi kommer sedan ut och besiktar ditt uppdrag för att bli riktigt insatta i det.

Efter det ger vi er en kostnadsfri offert. Vårt mål är att alltid erbjuda prisvärda alternativ för dig som letar efter trädfällare. Du har allt att vinna på att höra av dig till oss.

Vi har gedigen erfarenhet och rätt utrustning för att utföra avancerad trädfällning på ett säkert sätt. Därtill har vi självfallet fullt försäkrade.

Några av de områden våra trädfällare arbetar i:
Vi på PV Trädfällning & Trädvård tar oss an uppdrag i hela Stockholms län.

Några av de områden vi ofta utför uppdrag i är Gustavsberg, Nacka, Danderyd, Djursholm, Värmdö, Täby, Lidingö, Vallentuna, Sundbyberg, Huddinge, Botkyrka, Solna och Tyresö.

Trädfällning i stockholm

Behöver du hjälp?

Vi kontaktar dig så fort vi kan. Du kan skicka med bild också.

    Skicka med bild för snabbare offert!