Arborist Stockholm prisvärd

Letar du efter en arborist i Stockholm?

Som arborister och trädfällare utför vi trädfällning, sektionsfällningar, trädbeskärning, stubbfräsning, ombesörjer för borttransport. Alltifrån stora tomtavverkningar till enstaka träd.

Önskar du offert från en prisvärd arborist?

Varje uppdrag som arborist är unikt. Vi ser fram emot att diskutera dina behov och önskemål för att hitta en lösning som passar just dig.

Vi kommer ut och tittar på ditt uppdrag och ger dig en kostnadsfri offert. Målet är att alltid erbjuda ett prisvärt och passande alternativ. Kontakta oss. Du har inget att förlora, bara allt att vinna.

  Skicka med bild för snabbare offert!  Kanske har ett träd blivit en fara för er fastighet eller skymmer utsikten?

  Står en stubbe i vägen? Du har kommit helt rätt. Vi på PV Trädfällning & Trädvård är arborister som tar oss an en stor bredd av uppdrag. Vi har gedigen erfarenhet och goda referenser.

  Att arbetet ska ske på ett säkert sätt för såväl medarbetare, omgivning och träd är en självklarhet för oss. När du anlitar oss kan du helt enkelt känna dig fullständigt trygg, vi vet hur viktigt det är.

  Skiftande uppdrag som arborist
  Som arborister tar vi oss an en stor bredd av uppdrag där träd och trädvård står i centrum. Vår utgångspunkt är att träd ska vara vackra, säkra, problemfria och leva länge.

  Som exempel på uppdrag som vi tar oss an kan nämnas trädfällning (även avancerad trädfällning), kronrensning, stubbfräsning och bortforsling av ris. Som arborister är vi vana vid säkert arbete på höga höjder.

  Trädfällning i stockholm