Trädfällning Stockholm

Trädfällning i Stockholm utförd av professionell arborist

Behöver du hjälp med trädfällning i Stockholm? PV Trädfällning & Trädvård tar sig an uppdrag i hela Stockholms län och erbjuder säker och prisvärd trädfällning.

Kontakta oss idag för pris på trädfällning.

Vi arbetar över hela stor Stockholm med omnejd.

  Skicka med bild för snabbare offert!

  Vi utför såväl avancerad trädfällning som enklare trädfällningsuppdrag

  Det kan röra sig om ett enstaka träd eller röjning av en hel tomt. Behöver du hjälp med trädfällning av ett träd som står känsligt till? Med en klättrande arborist kan vi utföra s.k. sektionsfällning. Det innebär att trädet plockas ned i delar. Grenar och delar kan sedan firas ned med linor för att inte skada föremål under trädet. I andra lägen är trädfällning med skylift det bästa alternativet.

  När det passar utför vi precisionsfällning från marken där trädet fälls i önskad riktning. Står trädet i motlut använder vi draglina eller vinsch. Inga träd är omöjliga för oss.

  Trädfällning med ansvar och erfarenhet
  All trädfällning sker på ett ansvarsfullt sätt. Allt arbete sker med omtanke om medarbetare, träd och omgivning. Gedigen erfarenhet ligger i grunden för alla beslut.

  Trädfällning
  arborist

  Vad kostar trädfällning ?

  Varje uppdrag är unikt och kostnaden för trädfällning varierar därför. Kontakta oss gärna. Vi ser fram emot att diskutera dina önskemål och hitta en passande lösning för dig.

  Vi kommer ut och tittar på ditt uppdrag och ger dig en kostnadsfri offert. Målet är att alltid erbjuda prisvärda alternativ och du har allt att vinna på att höra av dig till oss.

  Allt arbete genomförs på ett väl genomtänkt sätt vilket också underlättar fortsatt arbete med bortforsling eller klyvning. Du som kund kan alltså känna dig trygg i varje steg av processen och vi har under åren fått många nöjda kunder bland våra referenser.

  Var utför vi trädfällning?
  PV Trädfällning & Trädvård tar sig an uppdrag gällande trädfällning i hela Stockholms län. Exempel på några av de områden vi ofta utför uppdrag i är Nacka, Danderyd, Värmdö, Vallentuna, Täby, Huddinge, Tyresö och Sundbyberg.